söndag 6 augusti 2017

Cirkus och dålig fiskelycka

Första veckan som egen företagare gick i ett huj. Liten började dagis och inte en tår har hon fällt på hela veckan. Enligt dagistanterna har hon ätit och sovit bra och sjungit mest hela tiden. Så säger de väl åt alla föräldrar men denna mamma är glad och nöjd eftersom dottern verkar också  att vara det.

Vi firade den lyckade jobb/dagis veckan med att fara på cirkus. Det var förväntansfulla barn som traskade ivrigt till mässplan. Grusplanen som dagen före gapade tom var plötsligt fylld med cirkusvagnar och ett stort tält eller som ett av barnen uttryckte sig när vi närmade oss tältet "voi röve va stori tält". Tittade på honom och sa att man kan ju också säga  "oj så stort tält".

Vi bänkade oss i tältet och och tog del av showen. Tiden rusade iväg och två timmar senare åkte vi hem händerna klibbiga av sockervadd och riktigt imponerade av cirkusens slutshow.

Jag älskar vardagen. En helt vanlig vardag med jobb och rutiner och helger som man kan krydda till lite extra. Speciellt dessa sommarhelger känns  långa och sköna. Förutom cirkus så har vi hunnit fiska, vara till simhallen och rådda ner hela lägenheten men vi tar itu med det imorgon.

Ha en bra start på veckan!






 Gossen fick 4 napp och jag noll. Han var snäll och erbjöd sig att komma och fiska bredvid mig om fiskarna skulle fastna på min krok istället för hans men icke. Bättre fiskelycka nästa gång.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar